1 » Zasady wysyłki2

Zasady wysyłki

Produkty opuszczające naszą firmę są zawsze kontrolowane pod względem świeżości i jakości. 
Ponieważ wysoka temperatura oraz duża wilgotność wpływają niekorzystnie na naturalne wyroby czekoladowe, należy zwrócić szczególną uwagę na sposób przechowywania produktów czekoladowych, wskazany na etykietach lub opakowaniach. Wyroby z czekolady są kruche i pomimo licznych zabezpieczeń - w postaci opakowania zewnętrznego oraz kartonika wysyłkowego – mogą, ze względu na rodzaj dostawy, ulec ukruszeniu lub ułamaniu, co nie obniża ich walorów smakowych.
Oferowane przez nas produkty nie zawierają sztucznych dodatków i konserwantów, zostały wyprodukowane wyłącznie z naturalnych składników. 
Znaczna większość wyrobów czekoladowych oferowanych na rynku, ma nie wiele wspólnego z dobrą czekoladą. W celu obniżenia ich kosztów produkcji , czesto dodawane są tłuszcze roślinne i sztuczny aromat wanilina, które obniżają jej walory smakowe i jakościowe. Nasza czekolada w swoim składzie posiada masło kakaowe i naturalną wanilie Bourbon, co nadaje jej niepowtarzalny smak i aromat.

W trosce o Państwa satysfakcję i zadowolenie, w przypadku zakupów w okresach wstępowania wysokich temperatur, do każdej przesyłki dodajemy dodatkowe opakowanie termiczne, które gwarantuje, że nasze wyroby zostaną dostarczone Państwu w stanie nienaruszonym.


Przejdź do strony głównej
KONTAKT
  • M.Pelczar Chocolatier 38-420 Korczyna, ul. Rynek 18 woj. Podkarpackie biuro@mpelczar.pl tel 605577749, 607996333
  • +48 605 577 749
  • biuro@mpelczar.pl

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 
Copyright © 2018 | M.Pelczar | Chocolatier