Firma M. Pelczar Chocolatier oferuje produkty ręcznie robione, na najwyższym poziomie, z najlepszych naturalnych surowców i najwyższej jakości czekolady.
               Produkty opuszczające naszą firmę są zawsze kontrolowane pod względem świeżości i jakości.
               Ponieważ wysoka temperatura oraz duża wilgotność wpływają niekorzystnie na naturalne wyroby czekoladowe, należy zwrócić szczególną uwagę na sposób przechowywania produktów czekoladowych, wskazany na etykietach lub opakowaniach. Wyroby z czekolady są kruche i pomimo licznych zabezpieczeń - w postaci opakowania zewnętrznego oraz kartonika wysyłkowego – mogą, ze względu na rodzaj dostawy, ulec ukruszeniu lub ułamaniu, co nie obniża ich walorów smakowych.
               Oferowane przez nas produkty nie zawierają sztucznych dodatków i konserwantów, zostały wyprodukowane wyłącznie z naturalnych składników.
               Znaczna większość wyrobów czekoladowych oferowanych na rynku, ma nie wiele wspólnego z dobrą czekoladą. W celu obniżenia ich kosztów produkcji , czesto dodawane są tłuszcze roślinne i sztuczny aromat wanilina, które obniżają jej walory smakowe i jakościowe. Nasza czekolada w swoim składzie posiada masło kakaowe i naturalną wanilie Bourbon, co nadaje jej niepowtarzalny smak i aromat.

               W trosce o Państwa satysfakcję i zadowolenie, w przypadku zakupów w okresach wstępowania wysokich temperatur, do każdej przesyłki dodajemy dodatkowe opakowanie termiczne, które gwarantuje, że nasze wyroby zostaną dostarczone Państwu w stanie nienaruszonym.


 
 

Copyright © M.Pelczar Chocolatier